Новини
«Фестиваль подарунків «Купуй та мандруй» від ТОЦ Silver Breeze

02 Декабря 2014

1.  Територія проведення, тривалість Акції і акційна продукція

1.1.  Акція проводиться на території ТОЦ SilverBreeze, що розташовується за адресою: м. Київ, пр. Павла Тичини, 1В і триває з 29.11.2014 до 27.12.2014 (надалі – Період проведення Акції).

1.2.  Акція проводиться в два етапи, в рамках періоду проведення  Акції, наведеному у п.1.1.

Перший етап Акції – щотижневі відкриті розіграші призів від партнерів Акції, що розігруються у 5 номінаціях (наведені у п.1.2.1.) кожну суботу грудня (6,13,20 грудня 2014 р., крім фінального розіграшу 27 грудня) з 16:00 до 17:00 на 2-му поверсі ТОЦ Silver Breeze. Розіграш супроводжується інтерактивними конкурсами з подарунками та живою музикою.

1.2.1.  Перелік Номінацій, за якими відбувається відкритий розіграш призів від партнерів Акції:

-  МЕГА покупець - найбільша сума покупок за тиждень. Переможцем у Номінації стає учасник Акції, який придбав Акційні товари,  та пред’явив на момент відкритого розіграшу фіскальні чеки, загальна сума яких становить найбільшу суму серед інших учасників Акції, особисто присутніх на відкритому розіграші першого етапу Акції.

Увага! Кількість чеків та сума у них – не обмежені. Враховується лише загальна сума покупок за тиждень (календарні 7 днів із датою відкритого розіграшу включно).

-  МЕГА чек - найбільша сума покупки за тиждень одним чеком. Переможцем у Номінації стає учасник Акції, який придбав Акційний товар та пред’явив фіскальний чек – підтвердження покупки, сума якої є найбільшою, серед інших учасників Акції, особисто присутніх на відкритому розіграші першого етапу Акції.

-  Бережливий покупець - найменша сума покупки за тиждень (одним чеком). Переможцем у Номінації стає учасник Акції, який придбав Акційний товар та пред’явив фіскальний чек – підтвердження покупки, сума якої є найменшою, серед інших учасників Акції, особисто присутніх на відкритому розіграші першого етапу Акції.

-  Приз-сюрприз. Переможцем у Номінації стає учасник Акції, який визначається за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед купонів учасників Акції у лототроні, які є у наявності на момент проведення відкритого розіграшу першого етапу Акції.

-  Щаслива година. Переможцем у Номінації стає учасник Акції, який придбав Акційний товар в день відкритого розіграшу та пред’явив фіскальний чек, час покупки в якому співпадає із цифрами, обраними ведучим за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування карток із цифрами у лототроні.

Другий етап Акції – фінальний МЕГА розіграш призів серед учасників Акції, який відбудеться 27 грудня 2014 року з 16:00 до 18:00.

1.3.  В Акції беруть участь Товари усіх орендаторів ТОЦ Silver Breeze, крім Товарів ресторанів (надалі – Акційні Товари).

2.  Умови участі в Акції

Для участі в Акції необхідно:

2.1.  Протягом періоду проведення Акції придбати Акційні Товари,  на загальну суму від 200 грн. одним чеком (у магазинах «Фокстрот» та «Сільпо» - на суму від 500 грн.) виключно в ТОЦ Silver Breeze.

2.2.  Пред’явити фіскальні чеки, які відповідають умовам участі у Акції, заповнити анкету та отримати Купон.

Купони видаються в ТОЦ Silver Breeze, 1 поверх, на інформаційному стенді Акції кожну суботу грудня (6,13,20 грудня 2014р.) з 14:00 до 16:00. В день фінального розіграшу 27.12.14  купони видаються в ТОЦ Silver Breeze, 1 поверх, на інформаційному стенді Акції з 13:00 до 15:40.

УВАГА! Кількість шансів на одного Учасника не обмежена – учасники мають можливість заповнювати стільки реєстраційних анкет, скільки фіскальних чеків вони пред`явили згідно до Офіційних умов Акції.

2.3.  Усі купони беруть участь у фінальному МЕГА розіграші, що відбудеться о 16:00 год. 27.12.2014р.

2.4.  Брати участь в Акції можуть усі громадяни України, які постійно проживають в Україні та яким на початок проведення Акції виповнилось 18 років (мають повну діє - та правоздатність).

УВАГА! Не визнаються Учасниками Акції та не можуть брати участь в ній власники та працівники Організатора або представники орендаторів (власники брендів й обслуговуючий персонал), власники та співробітники рекламних агентств, клінінгових, охоронних та інших організацій, причетних до проведення Акції. Юридичні особи не можуть брати участь в акції.

3. Проведення розіграшу Головного Призу* та Призів* від партнерів Акції.

3.1.  27.12.2014р. о 16:00 відбудеться фінальний МЕГА розіграш від ТОЦ Silver Breeze, на якому будуть розіграні Призи* від Партнерів Акції та Головний Приз*

3.2.  Визначення переможців по проведенню Акції буде здійснено за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед купонів учасників Акції у лототроні.

Увага! Кожен учасник Акції має право на отримання лише одного Призу*. Приз* вручається Учаснику Акції особисто. В момент оголошення ведучім реєстраційного номеру Купону, учасник Акції може відмовитися від призу з метою подальшої участі у розіграші. Але в такому разі, Купон у лототрон не повертається.

3.3.  Присутність учасника Акції в місці розіграшу Призів* є обов’язковою умовою для отримання Призу*. Якщо він відсутній в даний час в місці розіграшу Призу*, участь в Акції беруть інші купони учасників за випадковою ймовірністю, шляхом жеребкування серед всіх анкет.

3.4.  Кожну суботу (6,13,20 грудня) о 16:00 в рамках розважальної програми відбуватиметься розіграш призів у Номінаціях.

УВАГА!  Для участі у відкритих щосуботніх розіграшах у Номінаціях сума в чеку визначається критеріями Номінацій і не обмежується сумами, вказаними в п.2.1.

3.5.  Учасники Акції повинні зберігати оригінали розрахункових документів (фіскальних чеків) на придбані Акційні товари та Купони, для підтвердження здійснення покупки в ТОЦ Silver Breeze. Реєстраційний номер, дата та сума покупки на чеку та на купоні мають співпадати.

*Призом вважається товар придбаний за 1 грн. Призи поверненню чи обміну не підлягають. Виплата грошового еквіваленту не допускається.