News
Святкова акція «ВЕЛИКОДНІЙ СЮРПРИЗ»

09 Апреля 2014

НЕ ПРОПУСТІТЬ!

Тільки 19 та 20 квітня з 12:00 до 18:00

у ТОЦ «SilverBreeze»

Святкова акція

«ВЕЛИКОДНІЙ СЮРПРИЗ» 

- Робіть корисні покупки в магазинах-партнерах Акції* і отримуйте призовий флаєр-листівку.

- Шукайте казкового Пасхального кролика на території ТОЦ «SilverBreeze».

- Міняйте флаєр-листівку на гарантований подарунок!

*Магазини-партнери Акції - це торгові точки і зони фудкорту, позначені спеціальним акційним стікером - афішею із запрошенням до участі в Акції.

Детальні умови Акції «ВЕЛИКОДНІЙ СЮРПРИЗ»

Умови участі:

1.  Учасник Акції - відвідувач ТОЦ «SilverBreeze», що зробив покупку в одному з магазинів - партнерів Акції «ВЕЛИКОДНІЙ СЮРПРИЗ» і отримав акційний флаєр-листівку на касі магазину.

2.  Покупка - товари, придбані в магазинах - партнерах Акції «ВЕЛИКОДНІЙ СЮРПРИЗ».

3.  Підтвердження покупки - касовий або товарний чек. У разі необхідності, перевіряється промоутером Акції - Пасхальним кроликом.

4.  Магазини - партнери Акції - це торгові точки і зона фудкорту , позначені спеціальним акційним стікером - афішею із запрошенням до участі в Акції. Список всіх магазинів - партнерів Акції наведений вище.

5.  Відвідувач, що зробив покупки в декількох різних магазинах ТОЦ «SilverBreeze», має право отримати декілька акційних флаєрів - листівок (відповідно до кількості окремих чеків ), які беруть участь у розіграші подарунків на загальних підставах.

6.  Відвідувач, що зробив кілька покупок в одному і тому ж магазині ТОЦ «SilverBreeze», має право отримати лише один акційний флаєр - листівку, який бере участь у розіграші подарунків на загальних підставах.

7.  Співробітникам магазинів - партнерів Акції брати участь у розіграшах категорично заборонено.

Акційний флаєр-листівка:

1.  Акційний флаєр-листівка - це спеціальний купон, який видається покупцю на касі магазинів-партнерів Акції при здійсненні покупки у термін проведення Акції.

2.  Акційний флаєр-листівка пред'являється Пасхальному кролику і дає право на одноразову участь у безпрограшній лотереї Акції.

Механіка Акції:

1.  Акція «ВЕЛИКОДНІЙ СЮРПРИЗ» проходить по всій території ТОЦ «SilverBreeze» в період 19 і 20 квітня з 12:00 до 18:00.

2.  Відвідувач, що зробив покупку і отримав акційний флаєр-листівку, повинен відшукати промоутера в образі Пасхального кролика для отримання гарантованого подарунка.

3.  Призовий фонд розігрується методом лотерейної вибірки одного з десяти великодніх яєць з корзини Пасхального кролика. Всередині яйця знаходиться лот з подарунком. Подарунок вручає Пасхальний кролик.

Призи та подарунки:

1.  Сувенірна продукція.

2.  Солодкі призи.

3.   Квитки в Київський дельфінарій «Немо», кінотеатр «Атмосфера» і музей «Експеріментаніум».

4.  Подарунки від магазинів-партнерів Акції.